Complex Hotelier Ciric

Complex de Agrement Ciric » Iași, Romania » Localizare pe hartă
 „Un ambient plăcut, desăvârşit de natură!“
Camere: 25
Apartamente: 5
Total locuri: 60
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
300 de locuri
Camere - Complex Hotelier Ciric
Tipul unității: Hotel

Complexul Hotelier Ciric*** este situat pe malul lacului Ciric, unul dintre principalele puncte de agrement ale oraşului Iaşi.

Amplasat la numai 3 km de centrul oraşului şi doar 1.8 Km de aeroport, complexul este uşor accesibil, oferind oaspeţilor atmosfera caldă şi reconfortantă pentru un excelent sejur, dar şi spaţiul oficial al unei întâlniri de afaceri, găzduind conferinţe, seminarii, training-uri, evenimente speciale.

Complexul Hotelier Ciric*** vă pune la dispoziţie un hotel (60 de locuri), 3 săli de restaurant, 2 saloane, 3 săli de conferinţe, 2 terase (pontoane) situate pe lacul Ciric, 2 terase acoperite, totalizând peste 1000 locuri. Printr-o îmbinare armonioasă a elementelor clasice cu cele moderne, hotelul asigură astfel o şedere relaxantă în atmosfera plăcută a apei şi a împrejurimilor naturii.

Fie că alegeţi petrecerea unui prânz în familie sau o plimbare romantică cu barca, activităţi de agrement sau vizitarea împrejurimilor, veţi putea găsi în Complexul Ciric o soluţie ideală pentru ieşirea din agitaţia şi rutina cotidiană.

Clienţii noştri vor descoperi existenţa unor servicii diversificate şi a unui personal atent la necesităţile fiecăruia. Echipa profesionistă a hotelului, facilităţile oferite pentru conferinţe şi evenimente speciale, talentele maestrului bucătar, peisajul şi ambianţa deosebită, transformă Complexul Hotelier Ciric*** în principalul loc de atracţie pentru turism sau afaceri.

Structura de cazare de 60 de locuri dispuse în apartamente, camere duble şi single având balcon cu vedere spre lac sau spre pădure, graţie dotărilor speciale vă redau sentimentul de linişte interioară şi confort.

Camerele sunt confortabile şi dotate cu aer condiţionat, sistem reglabil de încălzire, mobilier nou şi elegant, minibar, televizor color, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, şi cabină duş.

PREZENTARE RESTAURANTE ȘI TERASE Complexul Hotelier Ciric vă propune 3 restaurante speciale. Bucataria Pescărească Ciric vă îmbie cu preparate din peste si fructe de mare într-un cadru înconjurat de apă si sălcii.

Restaurantul La Ciupercă vă asteaptă cu preparate apetisante din bucataria românească iar Grand Salon vă propune o varietate de surprize internaționale.

Principalele elemente ce contribuie la farmecul Complexului Hotelier Ciric sunt reprezentate de cele 3 terase aflate la marginea lacului care oferă o privelişte minunată a împrejurimilor înconjurătoare. Două dintre aceste terase sunt în aer liber şi una acoperită, fiecare având o capacitate de 100 de locuri.

SĂLI DE CONFERINȚĂ Complexul Hotelier Ciric dispune de 3 săli de conferinţe de capacităţi diferite, de 30, 40 şi respectiv 400 de locuri, ce se adaptează fiecărui tip de eveniment organizat.

Ele sunt dotate cu aer condiţionat, microfoane cu instalaţie de sonorizare-amplificare, videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart si materiale de papetarie. Succesul evenimentului organizat este asigurat şi de conectarea continuă la linia telefonică, internet şi fax.

AGREMENT

Va puteti petrece timpul liber intr–un cadru natural deosebit, sa va plimbati pe malul lacului sau sa savurati un picnic de neuitat pe care putem sa vi–l pregatim.

Puteti solicita de la receptie biciclete pentru plimbari in natura sau instrumete de pescuit pentru o relaxare pe malul lacului.

Caleasca noastra va sta la dispozitie daca doriti sa impresionati iubita cu o plimbare romantica sau daca vreti sa fiti speciali in ziua nuntii.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Internet
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Televizor
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Hotelier Ciric din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Hotelier Ciric? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!