Tudor Palace

Str. Ciurchi, Nr. 30, Iasi » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 23
Total locuri: 47
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Camere - Tudor Palace
Tipul unității: Hotel

Amplasat în apropierea centrului comercial (Iulius Mall), la doar cateva minutele de centrul orasului unde se afla si Zona Rezidentiala - Palas ( Auchan ), la cateva minute de aeroport, Hotel Tudor Palace*** va asteapta pentru a va oferi cele mai bune servicii într-o atmosfera calda si primitoare.

Având o capacitate de 23 camere, respectiv 48 locuri, hotelul este o alegere foarte buna atât pentru cei care vin în interes de afaceri, cât si pentru cei care sunt în calatorii de placere, ori doar în trecere.

Hotelul asigura cazare nu doar clientilor individuali, ci si grupurilor organizate, oferind discount-uri celor care au ales sa treaca de mai multe ori pragul nostru.

Pentru a va face sederea cât mai confortabila, dar si pentru orice alte informatii echipa noastra va sta la dispozitie 24 de ore din 24.

Se accepta plata cu vouchere/card de vacanta: Up, Sodexo, Edenred.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Cablu TV
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Tudor Palace din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Tudor Palace? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!