Pensiunea Smarandita

Com. Alexandru Cel Bun,sat. Viisoara,str. Smaranditei Nr. 7 » Alexandru cel Bun, Iași » Localizare pe hartă
 „Vino la noi! am pastrat pentru tine traditia si multe alte surprize.“
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 32
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 22 locuri
Camere - Pensiunea Smarandita
Tipul unității: Pensiune

Situata in localitatea Alexandru cel Bun,Jud.Neamt ,la aproximativ 7 km de orasul Piatra Neamt ,Pensiunea Smarandita este pozitionata intr-un cadru deosebit de atractiv ,linistit,pitoresc.Este locul pe care de mult il cautati pentru a va aseza gandurile, a va odihni si a va rezolva afacerile.

Pensiunea Smarandita va pune la dispozitie excelente conditii de cazare, mancare traditionala romaneasca cu preparate naturale de la gospodariile taranesti din zona.

VINO LA NOI! Am pastrat pentru tine traditia si multe alte surprize.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Minibar
Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Alexandru cel Bun, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Smarandita din Alexandru cel Bun, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Smarandita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!