Privighetoarea

Dn2A, Km 119 » Slobozia, Ialomița » Localizare pe hartă
Camere - Privighetoarea
Tipul unității: Motel

Motelul Complexului Privighetoarea, renovat complet anul acesta, are 6 camere duble şi 10 camere cu pat matrimonial. Camerele toate sunt echipate cu aer condiţionat, conexiune wireles la internet, mini-bar.

Menţionăm că în toate camerele nu se fumează, există un bar cu progam non-stop pentru fumători.

În toate camerele există telefon pentru convorbiri naţionale şi internaţionale.

Ziua de cazare începe la ora 12.00 PM.

Pentru clienţii motelului asigurăm servicii diverse gratuite sau cu plată.

Municipiul Slobozia, reşedinţa judeţului Ialomiţa, este principalul centru turistic al acestuia. Municipiul Slobozia este poziţionat în centrul Câmpiei Române, la aproape 130 km est de Bucureşti şi 150 km vest de Constanţa. Oraşul este traversat de râul Ialomiţa, unul dintre cele mai importante râuri din România. Suprafaţa totală a localităţii este de 13.286 ha, din care 11.987 ha extravilan şi 1.300 ha intravilan.

Aşezarea Sloboziei în această parte a Bărăganului s-a datorat unor motive comerciale. Aici, pe malurile Ialomiţei, se întâlneau două drumuri comerciale importante: primul venea din Europa centrală, ajungând la Braşov, Bucureşti, apoi Oraşul de Floci (vestit târg medieval distrus complet in jurul anului 1780) şi, in fine, Constanţa; al doilea lega Orientul Apropiat de Ţara Românească prin Constantinopole, Silistra, Călăraşi, Oraşul de Floci, Brăila, Galaţi.

Aflat pe varianta ocolitoare a municipiului Slobozia, DN2A, km 119, Bucureşti - Constanţa, Complex Privighetoarea, loc cu tradiţie, oferă servicii de cazare, restaurant, terasa, gratar.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Terasă
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Camere pentru nefumători
Minibar
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Slobozia, județul Ialomița, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Privighetoarea din Slobozia, județul Ialomița, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Privighetoarea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!