Pensiunea Andreea

Straja, Lupeni » Straja , Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere: 7
Apartamente: 2
Total locuri: 18
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Pensiunea Andreea
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Andreea * este situata in Masivul Straja, Lupeni, Hunedoara. si va pune la dispozitie:

- doua apartamente de doua camere cu baie pe hol; (etaj 2)

- o camera de doua persoane cu baie proprie; (parter)

- 2 camere de 4 persoane cu doua bai pe hol. (parter)

La etajul 1 avem sala de mese, cu o capacitate de aproximativ 25 de persoane si bucataria utilata la dispozitia turistilor.

Pensiunea este situata la intrarea in statiune, la aproximativ 200 de metri de telegondola si telaschiurile 3 si 4 si in fata adapostului in care se afla ursul Baloo.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
DVD-player
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Pârtie de ski
· Despre Pensiunea Andreea pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Ideala pentru a petrece cateva zile cu cei mai apropiati prieteni, Pensiunea Andreea din Straja va ofera tot confortul pentru a va bucura de clipe de neuitat. Masivul Straja este recunoscut pentru locurile sale ,mai ales pentru pasionatii de sporturile iernii. Nu ezitati, click pentru aflarea detaliior despre cazare si un like pentru a ne arata interesul fata de informatiile pe care, cu mult drag vi le furnizam :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Straja , județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Andreea din Straja , județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Andreea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!