Cabana Claudiu

Localitatea Straja » Straja , Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Cabana Claudiu
Tipul unității: Cabană

Cabana “Claudiu” este situata in Masivul Straja, localitatea Lupeni, judetul Hunedoara. Construita in anul 2002 si clasificata de Oficiul de Autorizare in Turism la categoria o margareta.

Cabana este amplasata la distanta de 100-150 metri de partie, telescaun, teleski, puncte alimentare, restaurante, centru inchiriere schiuri.

Despre Straja

Situata in judetul Hunedoara la o altitudine de 1445 m, statiunea Straja indeplineste toate conditiile pentru o vacanta perfecta la schi. Aici sunt amenajate 5 partii de schi, fiecare cu instalatii de transport pe cablu(teleschi).

Una dintre aceste partii are instalatie de nocturna si tunuri de zapada artificiala. Exista, de asemenea, si centre de inchiriere de echipament sportiv.

Acces auto pe DN 66 pana in Petrosani si de aici la Lupeni.Din Lupeni in Straja se urca cu telescaunul. Cu trenul pe ruta Timisoara-Craiova, pana in gara Lupeni.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Televizor
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Straja , județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Claudiu din Straja , județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Claudiu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!