Cabana Codrut

Str. Parâng 29 (Zona Rusu) » Stațiunea Parâng, Hunedoara » Localizare pe hartă
 „Clienţii noştri - prietenii noştri“
Camere - Cabana Codrut
Tipul unității: Cabană

Cabana este situată la baza domeniului skiabil Parâng, la cota 1150 m, într-o zonă cu peisaje mirifice, cu acces auto în orice anotimp pe șosea asfaltată, la 10 km de municipiul Petroșani, intre telescaunul vechi și cel nou, la câteva sute de metri de stația de îmbarcare. În vecinătate (la cca. 35 km spre Est) se află domeniul skiabil Transalpina respectiv domeniul skiabil Straja (la cca. 35 km spre Vest).

Cabana are 14 locuri de cazare dispuse în 4 camere, 2 băi dotate cu grup sanitar, lavoar și cabina de dus, cu apa curenta calda și rece, are un living spațios cu șemineu și televizor prin satelit, o bucătărie complet utilată cu absolut tot ce este necesar (chiuveta, aragaz, plita + cuptor electric, frigider + congelator, set vesela complet) și centrală proprie pe lemne deservită de cabanieri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Monopoly / jocuri de societate
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Stațiunea Parâng, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Codrut din Stațiunea Parâng, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Codrut? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!