Casa Lucaci

Silvasu De Sus, Nr. 80, Hateg » Silvașu de Sus, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Casa Lucaci
Tipul unității: Pensiune

Situata intr-o frumoasa zona de munte, la doar 3 kilometri de Manastirea Prislop, Casa Lucaci va asteapta sa petreceti cateva zile intr-o atmosfera linistita, departe de zgomotul orasului, intr-un loc unde pacea si voia buna este la ea acasa.

Parterul cladirii cuprinde 3 camere si un hol la intrare. Camerele au fiecare baie proprie, unde este in permanenta apa calda. Camere sunt dotate cu televizor.

La etajul cladirii sunt 3 camere si o terasa. Aceste camere au acces la o baie comuna care are in permanenta apa calda.

Pensiunea este dotata cu incalzire centrala.

In gradina aveti posibilitatea sa va relaxati, respirand aer curat de munte. Acolo aveti la dipozitie un foisor in care se gasesc televizor, frigider, aragaz, farfurii, tacamuri si tot ce aveti nevoie pentru a servii masa. Deasemenea aveti posibilitatea de a pregati un gratar. Curtea mare este un loc numai bun de a parca in siguranta masinile.

Asteptam cu drag a va oferim mai multe detalii daca ne contactati.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Foișor
Grădină
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Camere pentru nefumători
Frigider
Leagăn pt. copii
Panoramă, privelişte
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Drumeții
Remi / Rummy
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Silvașu de Sus, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Lucaci din Silvașu de Sus, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Lucaci? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!