Casa Ana

Silvasul De Jos, Nr. 163 » Silvașu de Jos, Hunedoara » Localizare pe hartă
 „Veniti turisti< plecati prieteni“
Camere: 3
Total locuri: 13
Check-in de la: 24:00
Check-out până la: 24:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa Ana
Tipul unității: Vilă

Ne gasiti in Silvasul de Jos, nr. 163 la 7 km distanta de Manastirea Prislop, intr-o zona linistita care ofera conditii de odihna oaspetilor, fiind amplasata la aprox 600 m de strada principala de acces spre manastire.

Casa Ana are o capacitate de 3 camere de cazare din care 2 camere duble si o camera de 4 locuri, fiecare camera avand baie proprie, iar pentru prepararea si servirea mesei va punem la dispozitie o bucatarie complet utilata (toate la parterul casei).

Pentru grupuri mai mari putem amenaja la cerere un apartament la demisolul casei, compus din 2 camere decomandate, bucatarie si baie pentru cele doua camere.

Cuurtea casei este amenajata cu loc de parcare, foisor, barbeque, leagan, terase in aer liber, iar in gradina este amenajat un mini-teren de fotbal si cos de baschet.

Cafeluta de dimineata este oferita din partea casei

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Leagăn pt. copii
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Silvașu de Jos, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Ana din Silvașu de Jos, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Ana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!