Venus

Nr. 47A » Sarmizegetusa, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Venus
Tipul unității: Pensiune

Pesiunea Venus este o cabana de lemn pe doua nivele, situata in Tara Hategului, in localitatea istorica Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Pensiunea dispune de trei dormitoare si trei sali de baie.

De asemenea exista un living cu pat extensibil, bar si semineu iar turistilor li se asigura accesul la bucatarie.

Camerele sunt dotatea cu aparate TV.

Dispunem si de o casuta de lemn de pentru 2 persoane. Capacitatea totala de cazare este de 10 locuri. Pensiunea ofera o priveliste minunata spre muntii Tarcu si Retezat.

Pensiunea Venus este clasificată de Ministerul Turismului la 2 margarete. Obiective turistice in zona : vestigiile romane si Muzeul de Arheologie de la Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Biserca de la Densus si Strei (sec XII – XIII), castelul Huneiazilor (Corvinestilor) si Castelul Santamarie Orlea, Manastirea Prislop, Cetatea Colt, rezervatia de zimbrii de la Hateg, Parcul National Retezat, etc.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Șemineu
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque

    "Incepem saptamana cu o noua propunere pentru dumneavoastra. De aceasta data va recomandam o zona incarcata de istorie si anume Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Puteti vizita vestigiile romane,ori muzeul de arheologie, iar cazarea la Pensiunea Venus va veni in completarea tabloului unui sejur reusit. Pentru a afla toate detaliile, dati un click pe linkul de mai sus, iar un like ne arata interesul dumneavoastra fata de pagina noastra :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sarmizegetusa, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Venus din Sarmizegetusa, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Venus? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!