Zamolxe

Sarmizegetusa Nr. 60 » Sarmizegetusa, Hunedoara » Localizare pe hartă
Prețuri astăzi »
Casuta Lemn 60 LEI / noapte   2 camere disponibile Rezervă acum
Camere - Zamolxe
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Zamolxe este situata la marginea localitatii Sarmizegetusa -Ulpia Traiana - pe o suprafata mare.

Pensiunea dispunde de 30-40 locuri de cazare in camere cu baie, cabana, casute de lemn.

Este loc pentru campare cu cortul si rulota.

La dispozitia turistilor exista bucatarie complet echipata , terasa, locuri pentru gratar, ceaun, teren de fotbal,biliard, tenis de masa, badminton, volei, tir cu arcul, darts, sah, table, carti, zaruri, animale de casa.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Spălătorie
Servicii și facilități camere
Frigider
Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski - platit
Activități agroturistice
Livadă / Pădure

    "Sarmizegetusa...nu cred sa existe cineva sa nu fi auzit de ea,dar poate va doriti sa cunoasteti mai mult decat numele localitatii. Popositi la Pensiunea Zamolxe,unde veti gasi camere,cabane,casute din lemn ,dar si locuri de campare pentru cort ori rulota. Nu veti regreta sejurul petrecut intr-o zona atat de incarcata de istorie. Mai multe detalii despre cazare aflati dand un singur click !"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sarmizegetusa, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Zamolxe din Sarmizegetusa, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Zamolxe? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!