Pensiunea Sarmis

Sarmizegetusa Nr.82 » Sarmizegetusa, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Sarmis
Tipul unității: Pensiune

Rustic, clasic, modern, trei stiluri imbinate cu succes se regasesc in cele 57 locuri de cazare pe care Pensiunea Sarmis vi le ofera cu ultimele inovatii in materie de servicii la standarde de 3 stele in Sarmizegetusa,loc incarcat de istorie, de liniste, de frumusete.

Situata in frumoasa depresiune a Tarii Hategului,la poalele Muntilor Retezat,localitatea Sarmizegetusa (jud.HUNEDOARA) se afla la aproximativ 8 km departare E de trecatoarea care face legatura intre Banat si Transilvania si care purta in antichitate numele Tapae, astazi Portile de Fier ale Transilvaniei.

Pentru cei care doresc sa ne treaca pragul casei le putem oferii toate conditiile pentru a se simti cat mai bine si a dori totodata sa se reintoarca in aceasta zona.

14 camere duble, 3 camere triple, 5 apartamente,

Toate camerele au in dotare bai proprii, T.V.,frigider,uscator par,internet wirless

piscina acoperita,incalzita,climatizata, sauna, terasa, barbeque, zona verde pentru relaxare, parcare supravegheata video, curte, restaurant a la carte, sala conferinta (capacitate 50 locuri,dotata corespunzator), masa tennis, organizare evenimente speciale,

Vizitarea monumentelor istorice din localitate reprezinta principala atractie a turistilor romani si straini atunci cand se hotarasc sa vina in zona, dar nu numai acestea sunt posibilitatile de a-ti petrece un concediu minunat in zona.

Printre punctele de atractie ale zonei amintim:

Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa,metropola romana a antichitatii, Muzeul Arheologic, Parcul National Retezat, Barajul de acumulare din Retezat, Rezervatia de zimbrii din Padurea Hategului, Cele mai vechi Biserici din piatra din Romania : Densus,Strei,Ostrov,Santamarie Orlea, Manastirea de la Prislop, Castelul Corvinestilor din Hunedoara, Cetatea Devei, Cetatea Colt, Parcul dendrologic Simeria,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Piscină acoperită
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sarmizegetusa, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Sarmis din Sarmizegetusa, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Sarmis? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!