Pensiunea Ecoturistica Iancu

Salasu de Sus, Retezat, nr.49 » Sălașu de Sus, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Ecoturistica Iancu
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Iancu este primul popas în drumul spre vârful Retezat. Se găseşte în localitatea Sălaşu de Sus, la 6 km distanţă de intersecţia DN66 cu DJ667 (satul Ohaba de Sub Piatră). Localitatea este vestită pentru celebrii "Virşli de Salaş" - un sortiment special de wurşti.

De la Pensiunea "Iancu" până la Centrul de vizitare Nucşoara al Parcului Naţional Retezat sunt 3 km. Turiştii pot găsi acolo toate informaţiile privind turismul în Parcul Naţional.

Aşezată într-o zonă deosebit de pitorească, pensiunea a fost concepută pentru asigurarea confortului deplin al turiştilor, dar şi pentru a le oferi posibilitatea să se familiarizeze cu viaţa la ţară şi cu produsele specifice Ţării Haţegului.

Confort:

Pensiunea Ecoturistica "Iancu" Capacitate de cazare: 12 locuri în 5 camere Dotare: • 2 băi / televizor / frigider / telefon / Internet • Foişor • Barbeque Preturi accesibile: 50 RON/Persoană - cu mic dejun inclus La pensiune găsiţi bicilete de închiriat si carute cu cai pentru vizitarea zonei şi ghizi insoţitori.

Puteţi face rezervări on-line pe site-ul pensiunii Iancu Obiective de atractie în Sălaşul de Sus: - Biserica iobagilor - Curtea cneazului Iaroslav (Iarul) din Sălaşul de Sus - Cetatea cnezială de la Mălăieşti - Atelierele particulare de fabricare a virşilor-Ateliere particulare de fabricare a painii de casa - Caminul Cultural - Vizitarea Peşterii Lotrilor - obiectiv speologic deosebit din satul Peştera - Cascada Lolaiă la 12 km spre Pietrele

- Traseul educativ Nucsoara -Cetatea Colt

- Traseul educativ Nucsoara Cetatea Feudala Malaiesti-Pestera Lotrilor - Fântânele cu narcise de la Sălaşu de Sus - Festivalul Narciselor (iîn luna mai a fiecărui an)

- Biserica monument istoric Nucsoara - Centrul de vizitare Nucşoara al Parcului Naţional Retezat, pe traseul către zona Pietrele. Obiective de atractie in zona: Localitatea Sălaşul se Sus face parte din Ţara Haţegului, o zonă de valoare istorică şi peisagistică excepţională.

Ţara Haţegului a devenit celebră şi pentru urmele de dinozauri descoperite în mai multe locuri. În prezent se lucreazaă la proiectul "Geoparcul dinozaurilor", care cuprinde şi o parte din comuna noastră. Cum puteţi ajunge acolo? Mijloace de transport auto: orarul maxi taxi Accesul pe calea ferată: mersul trenurilor în gara Subcetate - Halta Ohaba de Sub Piatră (trenuri personal) - Gara Subcetate (trenuri rapide şi accelerate pe tronsonul Simeria - Subcetate - Petroşani)

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Balcon
Fier de călcat
Frigider
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sălașu de Sus, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Ecoturistica Iancu din Sălașu de Sus, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Ecoturistica Iancu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!