Pensiunea Cornelia

Roscani, Nr 100A » Roșcani, Hunedoara » Localizare pe hartă
 „De bei apă din roşcani, vei trăi sute de ani...“
Camere: 10
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Sală conferințe
de 80 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Pensiunea Cornelia
Tipul unității: Vilă

Vila Cornelia dispune de cazare în 10 camere cu baie separată, apa calda permanent, cablu TV 14 canale, mini-bar ( 6 camere cu pat matrimonial, 4 camere cu 2 paturi), precum si o sală de prezentare polivalenta de 34 locuri, cramă 20 locuri cu posibilitate de degustare vin şi ţuică, restaurant *** 40 locuri, pişcină descoperită 12x6m şi un teren adiacent de 1,5 ha.

De asemenea Vila Cornelia este invecinată cu padurea composesorală de 1200 ha unde se pot organiza vanători si drumeţii.

In cazuri deosebite Vila Cornelia mai poate oferi in aceiasi incintă că 13 locuri de cazare in 4 camere (6 paturi, 3 paturi,2 paturi, 2 paturi) TV si baie separat precum şi 4 camere cu 2 paturi la Vila Viorica 2*, situată la cca 150m. In cazuri deosebite putem colabora cu Cabana de vanatoare a Ocolului Silvic Dobra (situată langă o păstrăvărie) cu16 locuri de cazare şi e situată la cca 3,5 km.

Vila Cornelia are posibilitatea de intermediere acces la terenul de golf, 60ha, din localitatea Pianu de Sus, jd.Alba, la cca 100km.

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Șah / Table
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Roșcani, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Cornelia din Roșcani, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Cornelia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!