Casa Diana

Comuna Rau De Mori, Sat Clopotiva, Str. Gura Zlata » Râu de Mori, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Casa Diana
Tipul unității: Cabană

Rau de Mori (in maghiara Malomviz, in germana Muhldorf) este o localitate din judetul Hunedoara, Transilvania, Romania.Rau de Mori in Tara Hategului. Asezata in partea de sud-vest a Transilvaniei, Tara Hategului este una din cele mai insemnate si cunoscute vetre de civilizatie din spatiul istoric romanesc.

Pozitia Tarii Hategului este asigurata de situarea sa pe drumul principal care unea Transilvania de Banat si de asemenea de legatura stransa cu partile Olteniei, prin pasul Vilcanului.

La fel ca Transilvania, al carei bastion sud-vestic a fost, Tara Hategului se prezinta ca o fortificatie naturala aparata de Muntii Orastiei spre est, Parang si Valcan spre sud, Retezat spre sud si est si Poiana Ruscai spre nord, formand un spatiu istorico-geografic ideal de conservare a unor comunitati umane.

'Casa Diana' va pune la dispozitie servicii de cazare, intr-un spatiu si o ambianta placuta destinata relaxarii.

Este situata in Tara Hategului, la o distanta de 30 de km de Hateg, la poalele Muntilor Retezat, pe teritoriul comunei Rau de Mori, sat Clopotiva, zona 'Casa Verde'.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Foișor
Terasă
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Râu de Mori, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Diana din Râu de Mori, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Diana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!