Sura

Orastie, Str. Stadionului, Nr. 1A » Orăștie, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Sura
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Sura oferă o experienta culinară, care stimulează simţurile, o ambianţă elegantă şi vibrantă, servire graţioasă şi un meniu delicios, totul disponibil în cele trei saloane ale locaţiei din zona Orăştiei.

Prioritatea noastra o reprezinta prospetimea si calitatea cea mai ridicata a mancarii, pregatita perfect, si o servire ireprosabila.

Restaurantul avand trei saloane si o terasa in aer liber pe timpul verii, este o destinatie distincta pentru petreceri private, nunti si botezuri, oferind servicii complete ce va vor satisface orice cerinte.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Frigider
Încălzire centrală
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Orăștie, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sura din Orăștie, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sura? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!