Hotel Maier

Bulevardul Republicii, Nr 1 A » Hunedoara, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 28
Total locuri: 56
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Hotel Maier
Tipul unității: Hotel

Hotel Maier este o unitate de cazare aflata sub patronaj austriac. Hotelul este situat in orasul Hunedoara la doar 1 km distanta de Castelul Corvinilor si la 500 m de centrul orasului. Receptia este deschisa non-stop pentru a va oferi cele mai bune servicii. Hotelul are 18 camere duble twin, 8 camere matrimoniale, 1 camera single si 1 camera tripla.

Va garantam un sejur minunat intr-o locatie linistita, care, pe langa conditiile foarte bune de cazare, dispune de restaurant unde puteti savura cea mai buna pizza coapta pe piatra in cuptor cu lemne!

Alte obiective turistice aflate in apropiere de Hotel Maier: Lacul Cincis ( 13 km), Cetatea Devei ( 20 km), Manastirea Prislop ( 18 km), Ulpia Traiana Sarmizegetusa ( 30 km).

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Recepție non-stop
Sală de conferințe
Facilități baie
Duș multi-jet
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Hunedoara, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Maier din Hunedoara, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Maier? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!