Vila Silva

Str. Carpati, Nr. 3 » Hațeg, Hunedoara » Localizare pe hartă
 „La noi simti ce inseamna cu adevarat acasa!“
Camere: 8
Total locuri: 16
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Vila Silva
Tipul unității: Pensiune

O pensiune noua in Hateg, care se mandreste cu un stil aparte, piscina privata, aer conditionat, terasa si restaurant proprii. Savurati o bautura racoritoare pe terasa din gradina sau revigorati-va cu o baie in piscina, in timp ce noi avem grija sa va oferim zilele de relaxare pe care le meritati. Nu uitati costumul de baie!

Vino la noi pentru ca mai apoi sa o apuci incotro vrei: spre Prislop, spre Retezat, spre biserica de la Densus sau poate inspre ruinele romane de la Sarmisegetuza.

Dorim sa va oferim o sedere placuta si pentru asta am stabilit o serie de reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont in timpul sejurului dvs.

Modalitati de plata:

Rezervarea/anularea rezervarii:

Rezervararile pot fi facute online sau telefonic.

Se percepe obligatoriu avans (valoarea unei nopti de cazare) pentru rezervari de grup, cat si pentru perioade de cazare mai mari de 2 nopti.

Orice anulare de rezervare a camerei se va face numai in scris (email ) sau telefonic, cu cel putin 48 ore inainte inceperii sejurului.

In caz de neprezentare, pensiunea isi rezerva dreptul de a retine suma aferenta primei nopti de cazare si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Pentru rezervarile fara avans va rugam sa va confirmati sosirea telefonic la 0760 938 844 pana la ora 12:00 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

Plata serviciilor de cazare se face in momentul check in-ului, in numerar.

Diverse:

Nu este permisa cazarea in pensiune a persoanelor insotite de animale si pasari.

Fumatul in camere este strict interzis.

Ne rezervam dreptul de a intrerupe imediat cazarea in cazul unui comportament necivilizat.

Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand pensiunii va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Schimb valutar
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Activități sportive și de agrement
Mountain biking
Remi / Rummy
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Hațeg, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Silva din Hațeg, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Silva? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!