Casa Cu Flori

Str. Carpati, Nr. 5 » Hațeg, Hunedoara » Localizare pe hartă
 „La noi simti ce înseamna cu adevarat acasa!“
Camere - Casa Cu Flori
Tipul unității: Pensiune
GPS decimal: 45.6075 / 22.95
GPS grade   : 45° 36' 27" / 22° 57' 0"

Aproape de centrul oraşului Haţeg, se remarcă o locaţie deosebită. Pensiunea “Casa Cu Flori” este un adevărat colţ de linişte în toată agitaţia contemporană, care vă întâmpină chiar de la intrare cu o alee strajuita de trandafiri, ce amintesc de liniştea vremurilor arhaice.

S-a pus mare preţ pe detalii, pe amenajarea cu mult bun gust a curţii, pe atenţia cu care sunt serviţi toţi clienţii, fie că aleg să poposească aici pentru mai multe zile, fie că sunt doar oaspeţi de o noapte. Pensiunea s-a transformat, în scurtul timp care s-a scurs de la momentul inaugurării, într-o gazdă perfectă, care găseşte mereu soluţiile potrivite, chiar şi pentru cei mai pretenţioşi musafiri: o vorbă bună, mâncăruri “ca la mama acasă”, pregătite tradiţional şi servite cu grijă la restaurantul Parc Caffe situat la doar 10 minute de mers pe jos de pensiune.

Aşadar, în cazul în care v-am convins că Pensiunea “Casa Cu Flori” merită atenţia dumneavoastră, vă aşteptăm cu plăcere să ne treceţi pragul, pentru a vă oferi o mostră de ospitalitate din Ţara Haţegului!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Activități sportive și de agrement
Mountain biking
Pârtie de ski
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Hațeg, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Cu Flori din Hațeg, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Cu Flori? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!