Ţara Haţegului

Hunrdoarei,44 » Hațeg, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere: 3
Total locuri: 10
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Ţara Haţegului
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea " Tara Hategului " este situata în Hateg, în inima Tării Haţegului , pe drumul care duce de la Hateg la Prislop ( strada Hunedoarei , nr.44 - aproximativ 1km de statia peco Petrom si 1km de centrul orasului ).

Oraşul Haţeg se află la 30 de km aproximativ de pârtia de schi de la Râuşor şi 25 km de Parcul Naţional Retezat. Vă puteţi relaxa in curtea casei la umbra terasei în hamac sau va puteţi petrece timpul în curte gătind mâncare la ceaun , la grătar sau în cuptorul cu lemne .

Deasemenea puteţi face plimbări în Tara Hategului, care ofera nenumărate locuri de vizitat.Casa este situată într-o zonă liniştită, atmosfera este placută şi relaxantă, iar serviciile de calitate vă vor face să vă reîntoarce-ţi oricând cu plăcere.

Vă aşteptăm cu drag !

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Terasă
Servicii și facilități camere
Balcon
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Hațeg, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ţara Haţegului din Hațeg, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ţara Haţegului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!