Cetate

Deva, Str. Stadion, Nr. 4 » Deva, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere: 10
Apartamente: 2
Total locuri: 24
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Cetate
Tipul unității: Pensiune

PENSIUNE Cetate este situata in Deva, la poalele cetatii, intr-o zona linistita, la 5 minute distanta de centrul orasului si in imediata apropiere a doua dintre cele mai importante obiective turistice din zona: telecabina care duce la ruinele cetatii si Aqualand, cel mai mare parc acvatic acoperit din Romania.

Pensiunea dispune de un numar total de 10 camere din care: 4 camere cu pat matrimonial, 4 camere duble si 2 camere la mansarda.

Una dintre camerele de la mansarda este dotata cu pat matrimonial, coltar, baie proprie cu feohn, jacuzii, aer conditionat, televizor LCD, avand o capacitate de 3 locuri ( 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii).

A doua camera situata la mansarda este dotata cu pat matrimonial, coltar, baie proprie cu dus cu hidromasaj si feohn, aer conditionat, televizor LCD, cu o capacitate de 3 locuri ( 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii).

Toate celelalte 8 camere sunt dotate cu baie proprie cu feohn si televizor LCD. In intreaga pensiune exista acces la internet wireless, fax.

De asemenea, pensiunea dispune de bar, unde se pot organiza mese festive, conferinte sau alte evenimente, terasa si parcare.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Terasă
Facilități baie
Baie proprie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Imprimantă - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Deva, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cetate din Deva, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cetate? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!