Daddy

Str. Marasesti Nr. 23 » Deva, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 1
Total locuri: 32
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
32 de locuri
Camere - Daddy
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea se afla intr-o zona linistita,rezidentiala,aproape de dn7 si de oras.Avem un numar de 11 camere,din care 4single,5duble,o tripla si un apartament dotate cu tv,internet,frigider,baie.

Dispunem de curte interioara,cu o oaza de verdeata langa un cadru rustic,gratar si terasa intr-o ambianta placuta, restaurant cu circuit inchis unde se poate servi micul dejun eventual cina.

La Vila Daddy va oferim cazare in conditii exceptionale de curatenie si confort.

Micul dejun este inclus in tariful de cazare, puteti alege orice doriti din "Micul dejun" cuprins in meniul restaurantului

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Foișor
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Camere pentru nefumători
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Deva, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Daddy din Deva, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Daddy? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!