Adeva

Locatii centrale din Deva » Deva, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere - Adeva
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

A-Deva Accommodation va ofera spre inchiriere apartamente si garsoniere in regim hotelier in Deva la cele mai bune preturi.

Situate in zone centrale din Deva apartamentele de inchiriat va ofera, pe langa camera de dormit, un living in care sa va primiti oaspetii si in care puteti organiza intalniri de afaceri, bucatarie complet echipata si servicii de menaj.

Daca doriti sa va bucurati de un sejur cat mai placut in Deva alegeti oferta noastra de cazare in apartamente in regim hotelier nou renovate, mobilate si complet utilate.

Toate apartamentele sunt in administrarea noastra astfel incat nu trebuie sa platiti commision de intermediere si taxe suplimentare fata de pretul afisat.

Utilitatile (curent, gaz, apa) sunt de asemenea incluse in pret.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Frigider
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Deva, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Adeva din Deva, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Adeva? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!