Magic

Str. Lacului, Nr. 51 » Cinciș-Cerna, Hunedoara » Localizare pe hartă
 „Veniti la pensiunea magic“
Camere: 13
Apartamente: 1
Total locuri: 29
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
70 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Magic
Tipul unității: Pensiune

Fiind una dintre cele mai apreciate pensiuni din judeţul Hunedoara, Magic vă aşteaptă în orice moment al anului, într-o locaţie de lux, lângă lacul Cinciş, oferindu-vă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă. Magic îmbină într-o manieră deosebită clasicul cu modernul, punându-vă la dispoziţie o pensiune intimă cu deosebite condiţii de cazare. Ca stil arhitectural şi ornamental, Pensiunea Magic este realizată asemănător unei pensiuni din zona Alpilor (nordul Italiei- sudul Austriei). Pensiunile din judeţul Hunedoara sunt în număr din ce în ce mai mare datorită potenţialului turistic deosebit al zonei. Daca alegeţi să vizitaţi obiectivele turistice din zonă şi doriti cazare la o pensiune deosebita veniti la Pensiunea Magic.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Terasă
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cinciș-Cerna, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Magic din Cinciș-Cerna, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Magic? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!