Pensiunea Juliana

Str. Liceului, Nr. 35 » Brad, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 1
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
170 de locuri
Camere - Pensiunea Juliana
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Juliana - Brad se gaseste in municipiul Brad, judetul Hunedoara, la 91 km distanta de geamana ei de la Arieseni.

Daca sunteti în cautarea unui loc pentru a servi prânzul, sau o seara de neuitat, atunci Pensiunea Juliana - Brad este optiunea cea mai sigura. Este un loc minunat si personalul primitor, care va ureaza bun venit in mediul cald si prietenos. Meniul este minunat si la preturi convenabile, astfel încât nu vei simti grija buzunarului.

Deci, de ce sa nu încercati? Nu veti mai dori sa plecati! Sau chiar daca o veti face, nu veti gasi loc mai bun.

Daca esti in cautarea unei locatii ideale pentru distractie sau pentru a lua masa cu familia, acesta este locul ideal pentru tine. Noi asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si bineinteles, sa te asiguram ca vei pleca cu stomacul plin.

Specificul de pensiune sporeste gradul de intimitate al locatiei, dar am avut grija sa creem si spatii capabile sa gazduiasca evenimente cu multe persoane.

Pentru diversificarea serviciilor oferite de noi am creat un centru de infrumusetare si de relaxare dotat cu frizerie, coafor, cabinet de masaj si sauna.

Dorinta noastra puternica este sa personalizam cat mai mult serviciile si sa ne pregatim special pentru fiecare vizitator in parte.

Aranjamentele salilor ne apatin in exclusivitate si le schimbam la fiecare eveniment.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Telefon
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brad, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Juliana din Brad, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Juliana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!