Malvimend

Tulghes, Nr. 449 » Tulgheș, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 15
Total locuri: 37
Check-in de la: 11:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Malvimend
Tipul unității: Pensiune

Situată în localitatea Tulgheș, jud. Harghita, la 20 km de stațiunea Borsec și 20 km de stațiunea Durău, Pensiunea Malvimend vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului.

Amplasarea în imediata apropiere a drumului național DN 15, face Pensiunea Malvimend destinaţia ideală atât pentru oaspeţii în tranzit cât şi pentru cei care doresc o vacanţă minunată.

Pensiunea dispune de 37 locuri de cazare (8 camere – duble, 1 camera tripla si 6 casute cu 3 paturi) cu baie proprie, dotate cu Tv și Internet Wirless care prin simplitate şi eleganţă lor oferă cadrul ideal pentru relaxare şi odihna oricărui oaspete.

Restaurantul Malvimend vă aşteaptă într-o atmosferă relaxantă cu meniul bogat în „bucate tradiţionale” şi nu numai, să vă încântaţi prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici puteţi organiza diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri, degustări de vinuri şi chiar training-uri.

Pensiunea Malvimend mai dispune de sală de fitness, terasă în aer liber, spațiu de joacă pentru copii, spălătorie auto, parcare supravegheată video.

Pentru mai multe detalii și rezervări sunați la nr. 0722 666 808.

Vă așteptăm !

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Spălătorie - platit
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Alte servicii și facilități
Formație de muzică populară
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tulgheș, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Malvimend din Tulgheș, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Malvimend? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!