Hotel Mures

Libertatii, Nr. 6, Toplita, Cod 535700 » Toplița, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 22
Total locuri: 53
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 35 locuri
Camere - Hotel Mures
Tipul unității: Hotel

Hotelul dispune de 22 camere duble cu baie proprie, balcon, telefon, minibar, Tv, internet wirless, sala de conferinte de 50 de locuri, restaurent si bar cu o capacitate de 80 locuri, terasa si parcare proprie inchisa. Hotelul este situat in centrul municipiului Toplita la 50 m de statia Petrom. In localitate sunt doua standuri cu apa mezotermala si doua partii de schii. Puncte turistice in apropiere, Muntii Calimani cu Lacul Iezer, statiunea Borsec, lacul Rosu si Cheile Bicazului, Statiunea si salina Praid, Sovata.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Seif
Senzori de fum
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Toplița, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Mures din Toplița, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Mures? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!