Hotel Salvator

Str. Szek Nr. 147 » Şumuleu Ciuc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Salvator
Tipul unității: Hotel

Şumuleu Ciuc, o suburbie a municipiului Miercurea Ciuc este un loc liniştit în Transilvania, în Secuime la poalele munţilor Harghita. Această localitate care a fost înfiinţată în inima Transilvaniei, în zilele noastre este parte integrantă a municipiului Miercurea Ciuc. La biserica franciscană în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de rusalii vin zeci de mii de pelerini din toate regiunile ţării şi din străinătate. În vecinătatea bisericii care veghează se află Hotelul Salvator** şi Centrul de Conferinţe Jakab Antal. Acest hotel reprezintă o locaţie ideală nu doar pentru recreere individuală dar este o alegere perfectă şi pentru grupurile care doresc să organizeze conferinţe, seminarii sau alte evenimente, oferind cazare şi servicii complementare într-o ambianţă liniştită. Munţii Harghita reprezintă o destinaţie potrivită pentru petrecerea timpului liber. Caracteristicile deosebite ale împrejurimilor, nenumăratele valori istorice şi culturale constituie o sursă nesecată de experienţe pentru cei care le vizitează. Colectivul Hotelului Salvator vă aşteaptă cu drag tot timpul anului.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Şumuleu Ciuc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Salvator din Şumuleu Ciuc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Salvator? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!