Casa de oaspeti Korona

» Subcetate, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Casa de oaspeti Korona
Tipul unității: Vilă

Barajul Zetea se află în judetul Harghita, la 22 km de Odorheiu Secuiesc pe drumul judetean 138.Casa este situata la 500 de metri de malul lacului (in localitatea Sub Cetate) (140 hectare, 15 millioane m3, 800 m altitudine!)

Casa cu cheie ofera unica posibilitate, ca cei care o inchiriază să nu fie deranjati nici de către proprietar, nici de către alte grupuri de turisti. Puteti să vă preparati singuri mâncarea, sau puteti să solicitati demipensiune in Hanul , Árpád – Háza, in vecinitatea casei de vacanta

Casa este construită pe un teren de propriu de 1000 m2, pe malul piriului Tirnava Mare unde pot fii cazati 12 (+ 4 pe pat de rezervă) persoane.

Casa este dotata cu o bucătăria (Tacâmurile si vesela sint asigurate), sufrageria si camere pentru dormit ( păturile si asternuturile sunt asigurate).

Fiecare apartament are baie si wc separata (uscator de par, prosop asigurat). In anexa casei se afla o incinta fara comfort, izolat termic, amenajata ca bucataria de vara.La mansarda se afla un dormitor cu doua paturi. Wc ul se afla in curte.Apa este din fintina.

La sosire casa este pregătit să primească oaspetii, iar la plecare proprietarii se ocupă de curătenie.

Descriere:

În clădirea principală se afla două apartamente identice, care cuprind o cameră cu două paturi simple la parter si o camere cu două paturi simple si un pat dublu la etaj. La cerere pot fi introduse maximum un pat de rezervă. Apartamentele sunt dotate cu baie. Apa curentă (rece şi caldă) este asigurată.

In subsolul clădirii se află bucătăria şi sufrageria. Bucataria este dotat cu frigider, cuptor cu microunde, fierbetor de cafea, aragaz si sobe de lemn. Apa caldă se obtine cu ajutorul boilerului electric. Apa se obtine din pârâu. Incălzirea se face cu lemn in sobe de fonta si cu calorifere electrice.

Lemnul tăiat este la îndemâna turistilor. Poarta secuieasca de 100 ani, mobilierul rustic taranesc, căruta din curte si fântâna subliniază traditia si stilul popular. Filegoria , cuptorul taranesc renovat si gratarul din curte vă conferă o vacantă de neuitat.

Masina poate fii parcată în curtea pensiunii.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Subcetate, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa de oaspeti Korona din Subcetate, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa de oaspeti Korona? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!