Pensiunea Orban

535600 Odorheiu Secuiesc, str. Croitorilor 1/15 » Sub Cetate, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Orban
Tipul unității: Pensiune

In Transilvania, la 18 km departare de la Odorheiu Secuiesc, la Subcetate se afla Pensiunea Orban, la 1 km de Lacul de acumulare Zetea, in valea pitoreasca a raului Tarnava Mare.

La 10 m de malul riului Tarnava Mare, pensiunea noastra Va asteapta intr-o zona linistita, calma, ce confera peisajul de munte si de padure.

Pensiunea Orban, clasata la 2 margarete, ofera cazare confortabila pentru 10 persoane, in 5 camere.

Terenul aferent pensiunii ajunge aproape la padure, este ideal pentru diferite activitati pentru petrecerea timpului liber. Apropierea padurii confera locului o liniste si un calm aparte.

Filegoria dotata cu grill, sau terasa spatioasa pot fi locul unei mese sau petreceri placute.

Pensiunea Orban functioneaza ca casa de oaspeti, fara gazde, sau administrator. Poate fi folosit in tot timpul anului. Daca doriti, putem asigura demipensiune.

La parter se afla camera de zi spatioasa, care este locul central al casei, cu masa mare, in jurul careia se aduna toata lumea. Aici se afla televizorul, radioul, si de aici porneste scara spre camerele de la etaj.

Langa camera de zi se afla bucataria echipata modern, cu apa calda curenta permanenta, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat automata.

La parter ma este o camera cu pat dublu, o toaleta si un dus, cu intrari separate.

La etaj se afla patru camere cu 2 paturi. Baia de la etaj este dotata cu dus, WC, cu apa calda curenta in permanenta.

Semineul aflat la parter confera o atmosfera calda in zilele friguroase ale sezonului de iarna.

Pensiunea Orban este ideala pentru odihna si recreere in tot timpul anului. Bucurati-va si Dvs. de apropierea naturii, intr-o vacanta petrecuta aici.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sub Cetate, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Orban din Sub Cetate, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Orban? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!