Pensiunea Moldovan

Salinei 96/b » Praid, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Moldovan
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Moldovan se gaseste într-o zona foarte linistita si frumoasa înconjurata cu paduri si munti si totodata în apropierea salinei (300 m de la intrarea Salinei Praid).

Vizitatorii, turistii si bolnavii sositi la Moldovan sunt placut impresionati de panorama frumoasa si de aerul curat.

Pensiunea a fost deschisă in anul 2001 şi de atunci funcţionează în continuu. La început am avut numai 3 căsuţe din lemn, dar până în prezent am mai construit încă una şi între timp am terminat şi o casă mare, unde avem trei camere cu baie proprie şi o bucatărie, pentru bolnavii sosiţi pentru tratament subteran, şi turiştii veniţi la băile sărate. Pregătirea profesională m-a ajutat la ridicarea, în totalitate, prin forţe proprii a tuturor construcţiilor.În anul 2009 am făcut modernizare la două căsuţe, la fiecare am construit câte o baie proprie.​

Pensiunea Moldovan din Praid se afla la 300 m de la Salina Praid si de la strand. Este situata lânga un restaurant, si vizavi gâsiti o brutarie.

Turistii care vin la tratament în Salina Praid, la pensiunea noastra se-ntâlnesc cu ospitalitate.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Frigider
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Praid, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Moldovan din Praid, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Moldovan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!