So-Haj

Str. Sár, Nr. 25/c » Praid, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - So-Haj
Tipul unității: Pensiune

Pe marginea vestică a Scaunului Odorhei,pe malurile râului Târnava-Mică, se situează cunoscuta așezare a ținutului salin transilvănean - PRAID. Comuna, în zilele noastre este locuită preponderent de secui. Insemnătatea i-a dat-o dintotdeauna sarea.

Pe parcursul secolelor lungi, exploatarea sării le-a asigurat traiul oamenilor de aici, azi, turismul - fundamentat și adaptat la cerințele celor care suferă de afecțiuni respiratorii sau a curioșilor - reprezintă o sursă de venit la fel de importantă.

Praidul posedă resurse nu numai în adâncul pământului ci și la suprafață. Este situat la intersectarea drumurilor dinspre Odorheiu-Secuiesc și Gheorgheni - în direcția acesteia, pe o șosea impecabilă, urcăm la o altitudine de 1287 m, la izvorul râului Târnava-Mică, pe culmea Bucinului - , fiind învecinate cu două preferate destinații secuiești:Sovata și Corund.

La dotarea Pensiunii So-haj, clasificată cu trei margarete, ne dăm silința ca să îmbinăm comfortul cu piese ornamentale tradiționale de provincie. În comfortabilul și încăpătorul salon, oaspeții nu se pot plictisi dealungul serilor lungi, își pot petrece timpul cu jocuri de societate, vizionări de filme sau meciuri, și chiar sport (tenis de masă).

Deasemenea,oaspeții noștri pot utiliza bucătăria utilată cu mijloace moderne, (frigider, utilaje moderne). În curte se găsește terenul de sport, parcare, iar pentru copii, jucării din lemn și groapa cu nisip.

În scopul de a crea un anturaj și atmosferă de provincie, organizăm diferite programe cu tematică de provincie, ex:pregătirea în aer liber a unor preparate tradiționale (gulaș, cozonac, etc) demonstrații de meserii artizanale tradiționale (olăritul, obiecte din lemn confecționate manual), vizionarea programelor folclorice, dansuri populare în interpretarea unor ansambluri locale și din împrejurimi.

Asigurăm posibilitatea organizării de întruniri de familie, aniversări, întâlniri, seminarii, etc. Pe pârtiile Bucinului organizăm cursuri de schi, sub supravegherea și îndrumarea unor instructori bine pregătiți.

Limbi străine vorbite la recepție » Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Balcon
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Praid, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la So-Haj din Praid, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la So-Haj? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!