Pensiunea Casa Piratilor

str.Salinei nr.96 » Praid, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Casa Piratilor
Tipul unității: Complex Turistic

Pensiunea Casa Piratilor este situata in comuna Praid, intr-o zona linistita, departe de aglomeratie, la 300 m de soseaua nationala DN 13A. Cazarea se face in 7 camere cu 4 locuri, 10 camere cu 3 locuri si 7 camere cu 2 locuri, fiecare fiind dotata cu baie proprie, incalzire, frigider cu minibar, televizor, internet cablu si wireless. Pensiunea Casa Piratilor dispune si de un restaurant de 230 locuri si va propune un meniu foarte diversificat. In restaurant se pot organiza mese festive, activitati de team-building sau prezentari... In curtea pensiunii Casa Piratilor exista o parcare cu 15 locuri, un parc de joaca pentru copii cu : o corabie de pirati, tobogane, leagane; un teren de baschet; foisor pentru tenis de masa; o piscina pentru adulti si una pentru copii precum si o bucatarie de vara cu gratar si ceaun.

Pensiunea organizeaza si tabere de copii cu drumetii, diverse excursii, foc de tabara, vizitarea salinei si a lacului Ursu din Sovata, discoteca, iar pentru sportivi se poate pune la dispozitie o sala de sport la o scoala din Praid.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Senzori de fum
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
· Despre Pensiunea Casa Piratilor pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Doriti sa organizati o tabara pentru copii si inca nu ati gasit locatia potrivita, sau poate chiar dumneavoastra vreti cateva zile libere ,petrecute intr-o zona linistita si departe de aglomeratia cotidiana ? Nimic mai simplu. Noi ne-am informat pentru dumneavoastra si va putem sugera Pensiunea ""Casa Piratilor "" din Praid,judetul Harghita. "

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Praid, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Casa Piratilor din Praid, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Casa Piratilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!