Pensiunea Panorama

Str. Moricz Zsigmond, nr 76 » Odorheiu Secuiesc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 20
Check-in de la: 22:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Pensiunea Panorama
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Panorama ****, localizata în incinta noului cartier rezidential de vile din Odorheiu Secuiesc, si-a deschis portile oaspetilor cu pretentia unor servicii de înalta calitate si a unei atmosfere calde, intime.

Inaugurata în martie 2008, Pensiunea Panorama îi asteapta cu 8 camere spatioase pe toti cei care calatoresc în interes de afaceri, vin sa se relaxeze sau sosesc pentru un sejur în capitala secuiasca.

Pozitionarea pensiunii pe o colina, la 1000 de metri distanta de zona centrala.

Din orice directie ati sosi în orasul nostru, pensiunea este acesibila cel mai usor pe traseul Centru- Strada Scolii- Strada Sântimbru- Strada Moricz Zsigmond.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Sală de conferințe
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Telefon
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Panorama din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Panorama? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!