Horizont

Str. Szeles Janos Nr. 6 » Odorheiu Secuiesc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 5
Apartamente: 1
Total locuri: 12
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Horizont
Tipul unității: Pensiune

Vă aşteptăm cu drag să vă relaxaţi cu familia, cu prietenii la poalele munţiilor Harghita în Odorheiu Secuiesc. Pensiunea Horizont este situat într-un loc liniştit, cu panorama spre oraşul Odorheiu Secuiesc şi Munţii Harghita. Fiind o construcţie nouă asigură un confort de înaltă calitate. Pensiunea Horizont este locaţia ideală pentru familii cu copii sau prieteni care vor sa petreacă timpul împreună. Este un loc ideal pentru întâlniri de afaceri, pentru seminarii sau conferinţe.

Pensiunea Horizont dispune de 4 camere cu 2 locuri şi de un apartament cu un dormitor cu un living unde este posibil cazarea a 5 persoane. Bucătăria modernă este dotată cu tot ce este necesar pentru pregătirea mesei. La vreme bună este posibil utilizarea grătarului din grădină. Ne-am gândit şi la copii, am amenajat un teren de joc la „iarba verde".

Conditii oferite la Pensiunea Horizont: 4 dormitoare cu 2 paturi ; 1 apartman cu living ; baie în fiecare cameră ; balcon pentru fiecare cameră ; terasă ; TV satelit în fiecare cameră ; internet Wi-fi în toată casă ; living-room cu capacitatea de 30 de locuri (ideal pentru seminarii, conferinţe) ; bucătărie echipată ; loc amenajat grătar ; loc de joacă pt. copii ; parcare.

Gratis: -parcare iluminată ; internet cablu/WIFI ; TV ; folosirea uscătorului de păr, maşinii de spălat, fierului de călcat ; cafea ; bucătărie complet echipată:cuptor cu microunde,maşină de spălat vase,aragaz ; grill în curte ; teren de joacă pentru copii: trambulină, mini aquapark, leagăn, teren de fotbal.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Grădină
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Teren de fotbal
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Horizont din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Horizont? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!