Margareta

Kadicsfalva, Str Campiei Nr 22 » Odorheiu Secuiesc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Margareta
Tipul unității: Pensiune

Natura a fost incredibil de darnică cu regiunea Harghitei, de parcă ar fi vrut ca aceasta zona să fie mai aproape de inima omului. Cu un zâmbet sincer, secuii ospitalieri retin fiecare oaspete dorit sau nedorit.

Pensiunea Margareta din Cădiseni - aflata la periferia orasului Odorheiu Secuiesc - este îmbratisată de Vârful RÉZ si Târnava Mare. Intr-un mediu linistit, familial, micuta pensiune oferă cazare pentru 14 persoane în camere cu cate 2-3 paturi.

Dusurile si grupurile sanitare separate servesc igienei personale a clientilor.

Oaspetii reînprospatati după un drum lung si obositor, îsi pot potoli foamea într-o sufragerie separată. După dorintele clientilor, putem servi micul dejun sau demipensiune.

Pensiunea Margareta pune la dispozitia clientilor:

Programe la atractiile locale si din imprejurimi, Organizare excursii, Calauzire, Programe sportive (ping pong stb.),

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Margareta din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Margareta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!