Romantika

Strada Beclean nr. 194 » Odorheiu Secuiesc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Romantika
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Romantika*** este la 2,8 km de la centrul orasului Odorheiu Secuiesc - în directia Miecurea Ciuc.

Ca parte componentã a S.C. Auto M & Company, Restaurantul Romantika si-a început activitatea în domeniul ospitalier încã din 1994.

Pensiunea Romantika***, este nou-construită cu 15 camere si 2 apartamente, având în total 60 de locuri. Camerele sunt moderne, spatioase, cu încălzire centrală si sunt dotate cu televizor color pe cablu, încălzire centrală cu termostat si baie separată cu dus pentru fiecare cameră.

Camerele au paturi matrimoniale si de o persoană, cu posibilitate de paturi suplimentare. Cele două apartamente sunt foarte spatioase pentru familii cu copii si una dintre ele, are două Wc-uri si două cabine de dus.

Pentru grupuri aplicăm tarife mai conveniabile, iar pentru copii, până la 10 ani care dorm cu părintii plătesc numai o parte din tarif la cazare si la masă. Info restaurant: Restaurantul nostru vă oferă o atmosferă plăcută cu un personal ospitalier.

Aici se poate servi micul dejun de tip suedez, care este inclus în pretul camerei si mesele principale cu o gamă largă de mâncăruri "a la carte". Vă oferim gustãri specifice zonei, dintre cele mai bune preparate ale bucătăriei transilvănene, specialităti culinare internationale, mâncăruri preparate conform cerintelor moderne de nutritie.

Pentru diverse organizări, aniversări, petreceri, nunti, revelion, vă stă la dispozitie cele trei săli ale restaurantului dintre care una este dotată cu aer conditionat.

Servicii de agrement si programe: Organizăm excursii în zona secuimii prezentând valorile naturale si obiectivele antropice existente. Oferim programe de agrement cum ar fi: paintball, rafting, cătărare pe stânci si traininguri outdoor pentru dezvoltarea profesională a resurselor umane.

Turism de conferintă: Pensiunea Romantika*** promovează turismul commercial, lucru indispensabil în dezvoltarea economică rapidă a orasului Odorheiu Secuiesc. Avantajul pensiunii este, că se situează în centrul tării, ceea ce permite accesul utor din orice colt al României.

Pensiunea Romantika*** oferă posibilitatea organizării unor întâlniri pentru oameni de afaceri, conferinte, traininguri, diferite prezentări etc, asigură realizarea unor astfel de reuniuni, punând la dispozitia clientilor sala de conferintã de 60 de persone- dotată cu echipamente tehnice de ultimă generatie. Sala de conferintăã are acces si dinspre parcare

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Telefon
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Rafting - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Romantika din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Romantika? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!