Tarnava

P-Ta Városháza Nr. 16 » Odorheiu Secuiesc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 72
Apartamente: 5
Total locuri: 145
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Oferte speciale disponibile acum »
Destindere pe meleaguri Harghitene 490 LEI / pers prima zi: 2019-01-07 ultima zi: 2019-02-28 Rezervă acum
Camere - Tarnava
Tipul unității: Hotel

DESPRE ORAŞUL ODORHEIU SECUIESC

Oraşul Odorheiu Secuiesc se întinde la poalele Munţilor Harghita, înconjurat de dealuri şi munţi, în inima Secuimii pe malul Târnavei Mari, la o altitudine de 447 m. Dezvoltarea istorică, economico-sociaă este strâns legată de evenimentele petrecute în Ţinutul Secuiesc. Acest orăşel cochet oferă numeroase posibilităţi de destinere prin potenţialul său de atractivitate.

Căi de acces:Din Miercurea Ciuc la 52 km, de la Târgu Mureş la 100 km, de la Cluj Napoca la 200 km se află oraşul, iar din Sighişoara la 52 km.

HOTELUL

Aşezare:Hotelul are o situare ultracentrală, în vecinatatea faimosului Parc al Amintirilor. Din hotel, printr-o scurtă plimbare se poate admira centrul medieval al oraşului.

Apelaţi cu încredere la personalul nostru vorbitor de mai multe limbi străine. Următoarele servicii vă stau la dispoziţie în timpul sejurului: non-stop recepţie, serviciu de păstrare al bagajelor, seif, telefon, telefax, WiFi internet, xerox, parcare supravegheată cu camere video, intermedirea mesajelor, comenzi flori şi taxi, trezire telefonică, servicii de spălătorie, închiriere jocuri de jocuri, solar, saună, jacuzzi, masaj.

CAMERELE

Hotelul Târnava*** îşi aşteaptă clienţii cu 72 de camere, din care 10 single, 57 camere cu două paturi, respectiv 5 apartamente, având o capacitatea totală de 145 de locuri. Camerele mobilate cu mult gust, cu o ambianţă plăcută sunt echipate cu telefon fix (naţional şi internaţional), internet, televizor color pe cablu.

Oferim camere special amenajate pentru nefumători şi pentru cei sosiţi în compania copiilor.

Simţiţi-vă ca acasă!

RESTAURANTUL

Restaurantul hotelului îşi aşteaptă clienţii cu specialităţile casei, mâncăruri tradiţionale şi cu gusturile bucătăriei internaţionale. În sala Budvár oaspeţii hotelului sunt aşteptaţi cu bufet suedez în fiecare dimineaţă. Vă dorim poftă bună!

Vă pregătiţi pentru un eveniment familial? Restaurantul cu o capacitate de 170 locuri este cel mai potrivit pentru organizarea recepţiilor, balurilor, nunţilor.

Distracţie plăcută!

SĂLILE DE CONFERINŢĂ ŞI EVENIMENTE

Locaţie ideală, ca dumneavoastră să scăpaţi de griji organizatorice!

Sălile noastre de conferinţă secţionabileconstituie locul ideal pentru găzduirea conferinţelor şi a diferitelor întruniri.

Dispunem de dotări tehnice de ultimă generaţie (videoproiector, diaproiector, televizor color, video, telefon, fax, calculator, imprimantă, fotocopiator, amplificator, microfon fără fir, flip-chart, indicator cu laser, la cerere laptop), contribuind astfel la succesele dumneavoastră. La fel şi personalul nostru are grijă ca participanţii conferinţelor să fie mulţumiţi de serviciile oferite după câteva zile utile petrecute la noi.

Pentru nuntă, Vă oferim locaţia superbă, cina gustoasă şi atmosfera de neuitat, iar la solicitarea Dvs. invităm muzicanţi şi vă decorăm sala. Restaurantul, cu o capacitate de 142 de locuri, dotat cu instalaţie de aer condiţionat este locul ideal penrtu sărbătorirea acestui eveniment marcant din viaţa dumneavoastră.

Cadoul Hotelului Târnava *** pentru miri : o noapte de miere în apartamentul matrimonial, iar la aniversarea de un an de la căsătorie sunteţi invitaţii noştrii pentru o cină romantică.

CAFENEAUA PORTRÉ

Acele vechi cafenele... unde atmosfera era inimitabilă!

Cafeneaua elegantă, dar nu prea inhibantă, imitând atmosfera începutului de secol vă rezervă mereu o ieşire plăcută. Dacă plănuiţi o seară lejeră cu prietenii, lângă o servire impecabilă, nu puteţi ignora barul Hotelului Târnava***.

Ocupaţi loc şi simţiţi-vă bine!

CENTRUL WELLNESS

Sunteţi abătut, obosit? Doriţi o relaxare? Sau vreţi doar să vă răsfăţaţi?

Centrul nostru de agrement vă oferă o varietate amplă de servicii pentru destinderea dvs. Savuraţi senzaţia revigorantă a saunei, masajului şi al jakuzziului! Profesioniştii noştrii vă introduc în plăcerile şi efectele benefice ale masajului relaxant, reflexologic şi revitalizant.

Lăsaţi-vă alintaţi, relaxaţi-vă, încărcaţi-vă cu energie pozitivă şi garantat veţi privi înainte.

EXPERIENŢE, PROGRAME

Excursii

Nouă oferte de excursii de o zi prin care aveţi posibilitatea de a admira toate frumuseţile şi obiectivele faimoase ale Secuimii şi cele de pe meleagurile săseşti.

Programe de agrement

Dacă doriţi să cunoaşteţi tradiţiile secuieşti, istoria acestui popor, intenţionaţi să participaţi la programe active organizate grupurilor, sau doriţi doar să Vă relaxaţi, noi Vă oferim toate aceste posibilităţi.

Programe de iarnă

V-ar plăcea să schiaţi, sau să Vă daţi cu sania? Haideţi pe Harghita şi veţi cunoaşte o altă faţă a peisajului hibernal!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Internet
Lift / Ascensor
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Sală de conferințe
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Terasă
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Apel trezire / Wake-up call
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Frigider
Minibar
Room-service
Seif
Senzori de fum
Telefon
Televizor
Încălzire centrală
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi
Masaj - platit
Saună
Spa
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Halat de baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Bucătărie bio
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Ziare business
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Tarnava din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Tarnava? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!