Vardomb

Campul Mare, 150 » Miercurea Ciuc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Vardomb
Tipul unității: Pensiune

„Pensiunea şi restaurantul Várdomb” se află în inima Ţării Ciucului la Şumuleu-Ciuc.

Deschisă în vara anului 2008, amplasat în cel mai frumos şi cel mai liniştit colţ al regiunii, pensiunea Várdomb vă garantează odihnă şi relaxare.

Oaspeţii noştri sunt aşteptaţi pe tot parcursul anului. Dispunerea geografică a pensiunii – se află la numai 3 km de la centrul municipiului Miercurea Ciuc.

Pensiunea noastră familiară cu cele 10 camere standard cu două paturi oferă posibilitatea de a caza 20 de persoane. Din cele 10 camere 2 sunt cu pat matrimonial şi au şi balcon.

Fiecare cameră este dotată cu baie, televizor color. Camerele sunt pentru nefumători

Restaurantul Vardomb se află la parterul pensiunii şi este deschis pe tot parcursul anului. Dispune de 50 de locuri, iar dacă timpul este favorabil servim şi pe terasa cu 20 de locuri.

Cu o panoramă minunată restaurantul este un loc ideal pentru organizarea unor recepţii, reuniuni de familie, petreceri, întruniri.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Terasă
Servicii și facilități camere
Balcon
Camere pentru nefumători
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Miercurea Ciuc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vardomb din Miercurea Ciuc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vardomb? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!