Siesta

Leliceni , Nr. 33/a » Miercurea Ciuc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 12
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Siesta
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Siesta are cinci camere - una cu pat dublu si jacuzzi, doua camere cu doua paturi si doua camere cu trei paturi, numarul locurilor de cazare fiind 12.

Camere relaxante În camerele noastre mobilate pretentios, cu TV color, cablu, aparate de radio, minibar si posibilitate de conectare la internet, frigider - oricine se poate odihni si relaxa într-o atmosfera prietenoasa si calduroasa.

În bucataria amenajata a pensiunii turistii îsi pot pregati retetele personale, pe care le pot consuma în sala de mese într-un ambient placut si linistit. Odihna în siguranta

La receptie exista seif, unde turistii îsi pot pastra obiectele si lucrurile de valoare. în curte avem parcare protejata cu camere video.

Curte verde spatioasa Pensiunea dispune de o curte spatioasa cu iarba verde, mobilier de gradina, gratar sau foc deschis, unde se pot pregati diferite specialitati locale.

Scopul nostru este sa va oferim un mediu calm, special pentru odihna dvs.

Va asteptam!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare interioară
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Miercurea Ciuc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Siesta din Miercurea Ciuc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Siesta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!