Flamingo Hotel & Wellness Center***

Str. Topliţa 141/A » Miercurea Ciuc, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 26
Total locuri: 52
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
130 de locuri
Sală conferințe
de 130 locuri
Camere - Flamingo Hotel & Wellness Center***
Tipul unității: Hotel

Hotelul Flamingo se afla într-un mediu calm si linistit în partea nordica a orasului Miercurea-Ciuc. Edificiul este accesibil cu ajutorul mijloacelor de transport comun si cu masina.

Noul hotel cu cele 52 de locuri, cu instalatiile moderne si cu prestatiile sale satisface si cele mai sofisticate pretentii. Mediul armonios cu muntiile si padurile din împrejurimi ofera o recreatie placuta pentru cei care vor sa se odihneasca si sa se distreze.

Pe lânga celelalte avantaje, situarea hotelului nostru permite vizitarea mai multor monumente istorice, exploatarea unor spatii geografice de o frumusete unica precum si cunoasterea unor traditii si obiceiuri specifice locului.

Hotelul Flamingo este ideal pentru toti care doresc cazare de calitate la un pret accesibil. Cele 26 de camere amenajate armonios, restaurantul si clubul de noapte stau mereu la dispozitia clientilor .

Motoul de pe portile secuilor, care dovedeste ospitalitatea lor, poate fi considerat si motoul nostru: " Pentru cel care intra pace, pentru cel care pleaca binecuvântare". Hotelul Flamingo va asteapta cu drag în fiecare zi a anului.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Balcon
Camere pentru nefumători
Activități de relaxare și înfrumusețare
Salon de bronzat - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Miercurea Ciuc, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Flamingo Hotel & Wellness Center*** din Miercurea Ciuc, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Flamingo Hotel & Wellness Center***? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!