Hanul Dragonului

Liban Str. Principala Nr. 13/c » Liban, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 16
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Hanul Dragonului
Tipul unității: Cabană

"Hanul Dragonului" se afla dupa orasul Odorheiu Secuiesc, pe soseaua care merge spre Gheorgheni. In drum spre han care este construit in Liban se poate admira "Barajul - Zetea", Valea Sicasaului si Valea Libanului.

Trecand langa satele mici si pitoresti ajungeti in Valea Gheorgheni care apartine Muntii Harghitei. "Hanul Dragonului" este inconjurat cu paduri de brazi seculare, in care curg rauri cristaline.

Raul traverseaza localitatile linistite cu case mici inconjurate capite de far. Intre Sicasau si Liban in drum spre han pe partea stanga se afla o piatra monumentala care desparte Valea Gheorgheni de secul Odorhei. Hanul "Dragonului" va asteapta cu tot confortul si va ofera un concediu de neuitat. Plimbarile facute in paduri si in vai va ofera amintiri neuitate. Aici puteti vedea frumusetile Munti Harghitei care va asteapta sa va intoarceti in "Hanul Dragonului".

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Tenis de masă - platit
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Liban, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hanul Dragonului din Liban, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hanul Dragonului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!