Bella Vita

Str. Principala Fara Numar » Harghita-Băi, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 20
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Camere - Bella Vita
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Bella Vita este o unitate turistica de categoria trei stele, situat în stațiunea Băile Harghita într-un cadru natural și asigură o ședere plăcută și liniștită vizitatorilor.

Pensiunea noastră este locul ideal de cazare pentru grupuri de turiști, prieteni, familii, are 7 camere comfortabile din care două se pot dota cu paturi suplimentare.

La proiectarea clădirii s-a avut în vedere asigurarea înlesnirii accesului pentru persoanele cu handicap motoriu pentru ca și aceștia să petreacă un sejur plăcut.

În curtea pensiunii este asigurată parcarea autoturismelor în condiții de siguranță.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Curte
Grădină
Internet
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Minibar
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Facilități baie
Baie proprie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Harghita-Băi, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bella Vita din Harghita-Băi, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bella Vita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!