LEARAL

Ghidut nr.1451/A » Ghiduț, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - LEARAL
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Learal este situata in zona de casute de vacanta si pensiuni din comuna Lazarea,sat Ghidut

Casa de oaspetii Learal pune la dispozitia clientilor 5 camere ce pot gazdui intre 10 si 12 locuri, 2 bai, 2 WC-uri, living, bucatarie, internet, Digi TV etc.

Pensiunea Learal are parcare proprie de 3-5 auto si mai dispune de un loc de joaca pentru copii precum si de un bazin de pescuit in curte (pastrav).

Drumul de acces la pensiune este asflatat iar la 1 km se afla pista de Enduro (pista omologata F.R.M.),cu o panorama deosebita a comunelor invecinate: Remetea, Ditrau, Joseni

Limbi străine vorbite la recepție » Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Baie cu vană
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ghiduț, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la LEARAL din Ghiduț, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la LEARAL? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!