Erdos

N Balcescu 233 » Ditrău, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 11
Total locuri: 22
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
30 de locuri
Camere - Erdos
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Erdos se afla in apropierea comunei Ditrau,departe de aglomeratie la o inaltime de 860m,cu aer curat oferind liniste celor care viziteaza.

Aceasta regiune care se afla la poalele muntilor este plin de atractii turistice.In comuna exista doua biserici catolici,unul de peste 100 de ani,celalalt aproape 100 de ani al doilea dupa marime in Transilvania.

In apropiere sunt Cheile Bicazului,Lacul Rosu,Lacul Sf Ana, salina din Praid,Sovata etc.In pensiunea noastra puteti gusta mancaruri tipic Ardelenesti,puteti organiza festivitati,se poate plimba cu caleasca sau sanie trasa de cai.

Limbi străine vorbite la recepție » Franceză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Terasă
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ditrău, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Erdos din Ditrău, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Erdos? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!