Pensiunea Tulipan

Sat. Cozmeni, Nr. 200 » Cozmeni, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 13
Total locuri: 38
Check-in de la: 08:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Camere - Pensiunea Tulipan
Tipul unității: Pensiune

Comuna Cozmeni se află în colţul sud-estic al bazinului Ciucan, de-a lungul drumului internaţional E578, la 22 km de Miercurea Ciuc şi 10 km de Băile Tuşnad.

Din punct de vedere administrativ localitatea deţine obiective turistice ca Lacul Sfânta Ana şi rezervaţia naturală Mohoş, respectiv Pasul Nyerges.

Comuna, pe lângă faptul că deţine aceste obiecte turistice importante ale Ţinutului Secuiesc, se află o distanţă de numai 2 ore (cu autobuzul) de Lacul Roşu, Lacul Ursu şi mina de sare de la Praid. Datorită întinderii geografice favorabile este un punct de plecare ideal pentru organizarea de excursii.

Aşteptăm oaspeţii noştrii în centrul satului, la Pensiunea Tulipan, într-un un climat rustic, asigurând cazare cu demipensiune sau pensiune în orice moment al anului.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Frigider
Telefon
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cozmeni, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Tulipan din Cozmeni, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Tulipan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!