Forras

Jud. Harghita,loc. Corund, Str. Principala 2/b » Corund, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 2
Total locuri: 50
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
50 de locuri
Camere - Forras
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea si restaurantul Forras sunt localizate într-un cadru pitoresc, la 25 km de Odorheiu Secuiesc si la 18 km de la Sovata.

Din cauza ca Pensiunea Forras este situata foarte avantajos geografic, ne da oportunitatea sa organizam tururi pentru oaspeti nostri. În orice directie ne-am duce, ne întâlnim cu frumusetile uluitoare a Transilvaniei

Departe de vârtejul orasului, oaspeti sunt asteptati cu camere confortabile, cu doua, trei si patru paturi, dotate cu baie si frigider.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Piscină descoperită
Servicii și facilități camere
Frigider
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Tenis de masă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corund, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Forras din Corund, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Forras? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!