Pensiunea Szekely

Str. Principala, Nr. 220 » Ciumani, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Szekely
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Szekely ofera cazare in inima Ardealului

Pensiunea Szekely va ofera cu un comfort deosebit si un spatiu foarte generos de cazare, camere mari spatioase cu balcon, va ofera cazare si pensiune completa la Restaurant traditional Szekely.

Localitatea Ciumani se afla in judetul Harghita, la poalele muntilor Gurghiului. Suntem mandri de izvoarele de apa minerala, de aerul curat si ospitalitatea localitatii.

Pensiunea noastra (supranumita si "Casa Relaxarii") se afla vis-a-vis de capela din Ciumani, poarta secuiasca facuta in stil specific locatiei face ca intrarea pensiunii sa fie usor de recunoscut.

Cladirea si curtea spatioasa sunt amenajate astfel incat fiecare oaspete sa-si gaseasca confortul si relaxarea necesara.

Avem la dispozitia musafirilor nostrii cinci camere cu paturi duble si trei bai, o bucatarie dotata pentru gatit, sufragerie si camera de zi cu posibilitati de a organiza diferite evenimente festive mai mici si o terasa spatioasa.

Curtea noastra este dotata cu loc pentru gratar, teren de joc pentru copii si locuri de parcare.

Pensiunea noastra ofera pe langa cazare de calitate toate conditiile pentru autogospodarire. Cu un acord prealabil putem oferi si cazare mic dejun, cazare demipensiune sau cazare masa.

Pentru grupuri mai mici putem asigura microbus pentru excursii spre Lacu Rosu, Cheile Bicazului, Castelul Lazar, Pestera Sugo.

Ciumani poate fi un punct de plecare ideala spre numeroase atractii turistice.

Iarna aveti acces la partii de schi cu dificultate usor, mediu, greu.

Va asteptam cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Franceză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Senzori de fum
Telefon
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ciumani, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Szekely din Ciumani, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Szekely ? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!