Pensiunea Bucin

Pasul Bucin » Bucin , Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 28
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Pensiunea Bucin
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Bucin*** este situata intr-o zona deosebit de pitoreasca, in punctul de maxima altitudine al traseului Gheorghieni - Praid respectiv 1276 m in Munti Gurghiu,Zona turistica Pasul Bucin ,strada Principala,judetul Harghita,la 15 km de Praid(Salina Praid), 20 km de Sovata(Baile sarate) ,54 km de Lacul Rosu,48 km de Pastravariile de la Campul Cetatii,la 30 km de izvoarele de apa minerala de la Arcso

Imobilul a fost construit in jurul anului 1900 pe o fundatie din piatra cioplita avand ziduri de 60 cm latime si folosind materialele si tehnica anului respectiv.Este situat intr-o zona ferita de vanturi si beneficiaza pe intreaga durata a zilei de razele soarelui.

In anul 2008 imobilul a fost renovat si modernizat complet astfel incat in present acesta beneficiaza de incalzire central,apa potabila,canalizare si energie electrica.

Toate aceste utilitati sunt furnizate in mod independent.

Apa potabila este captata din

Incalzirea centrala se asigura pe o centrala termica pe lemne.

Pentru energia electrica sunt folosite panouri foto voltaice si turbine hidro care intra intr-un ansamblu ce acumuleaza energia si o transforma in current electric alternative de 230volti.In cazuri special exista un generator pe benzina.

Beneficiati de un spatiu generos de cazare pentru 20persoane avand in dotare 5 camere cu grup sanitar propriu,iar la parter un living,1camera grup sanitar si bucatarie utilata, pivnita este formata din 2 camere.

Popositi in pasul Bucin unde va puteti bucura atat de frumusetea naturii cat si de o experienta de neuitat .Pantele domoale unde au fost amenajate cele 4 partii de ski(cu diferite grade de dificultate),cea mai apropiata fiind la numai 1km,precum si poienile intinse se pot face plimbari cu snowmobilul.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Leagăn pt. copii
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bucin , județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Bucin din Bucin , județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Bucin? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!