Pensiunea Panorama

Eltes Lajos, Nr. 5 » Băile Tușnad, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 16
Check-in de la: 14
Check-out până la: 11
Restaurant de
16 de locuri
Camere - Pensiunea Panorama
Tipul unității: Pensiune

Daca doresti sa te retragi la munte in orice sezon, locul potrivit pentru relaxare in mijlocul naturii este la Pensiunea Panorama din BAILE TUSNAD, localitate numita si Perla Ardealului, fiind una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania.

Statiunea Baile Tusnad ocupa o pozitie pitoreasca la poalele masivului Ciomad in defileul Oltului la 656 m altitudine, in mijlocul unor paduri de brazi si foioase.

In vecinatatea rasariteana se gasesc doua cratere circular regulate numite Lacul Sfanta Ana si Rezervatia naturala Balta Mohos, cu planta rara roua cerului.

Limbi străine vorbite la recepție » Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Leagăn pt. copii
Activități sportive și de agrement
Închiriere biciclete
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Saună - platit
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Tușnad, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Panorama din Băile Tușnad, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Panorama? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!